• HVIS FARE FOR SAMLIVSBRUDD – BESTILL KURS

Mange par som oppsøker oss står midt i en vond krise med fare for samlivsbrudd. Her kan kurs være en god løsning fordi forhåndsbetaling av kurset forplikter og gir dermed parforholdet den nødvendige tryggheten. Vi foreslår Godt Samliv Startpakken med 6 møter à 90 minutter. For kursinnhold og priser vennligst scroll ned.

 • HVIS ØNSKE OM Å SPARE PENGER – BESTILL KURS

Spar penger gjennom samlivkurs fritatt for mva. Kurset Godt Samliv skreddersys for deg og din partner ut ifra deres spesielle problemer og behov. Kurset blir dermed privatundervisning. Betalingen kan deles opp om ønskelig.

 • MYE STÅR PÅ SPILL – EN GOD INVESTERING

Enten dere velger kurs eller terapi er det en god investering for parforholdet. Hele familien lider når samlivet går i stykker. Det fører gjerne til dyp fortvilelse; opplevelser av svik og ensomhet. Samlivsbrudd er som regel en kostbar affære. I tillegg er det lett å havne tilbake i et uheldig mønster med neste partner.

Søk hjelp for å få parforholdet på rett kjøl. Det er verdt både tiden og pengene.

Godt Samliv – Kursinnhold

Vi skreddersyr for utfordringer i deres parforhold: f.eks. gjentagende krangler, vi sklir fra hverandre, lite sex og nærhet, maktspill, kontrollbehov, kommunikasjonsproblemer, utroskap, ekser og stebarn, mm.

GODT SAMLIV MINIPAKKEN – 3 møter à 90 min.

For par som trenger ny inspirasjon.

 • Parforholdets grunnmur: Hva fant du spesielt tiltrekkende hos din partner da dere møttes?
 • Parforholdets potensial: Noe av det som var uimotståelig har siden blitt irriterende.

GODT SAMLIV STARTPAKKEN – 6 møter à 90 min.

For par som ønsker å gjenskape gløden og tryggheten.

 • Vår lengsel etter nærhet og intimitet; hvordan nå frem til hverandre?
 • Empatisk kommunikasjon; lær å snakke og lytte på en ny måte.
 • Vi trigger hverandre ofte ubevisst; arven fra våre familier påvirker oss.
 • Spill handler om vårt behov for beskyttelse; hvordan skape trygghet og tillit.
 • Maktkampen bortfaller når vi lærer å ivareta egne og partners behov.
 • La sårbarheten bli din styrke og veien til intimitet.

GODT SAMLIV PÅBYGNING – totalt 12 møter à 90 min.

For par som vil skape varige forbedringer: tillit, åpenhet og intimitet.

 • Å skape en trygg plattform i parforholdet tar tid. Det handler om å endre handlingsmønstre som ofte går på autopilot og å ta en ærlig titt på våre holdninger. 
 • VI bygger videre på startpakken; gjennom ulike øvelser lærer dere å lytte, forstå hverandre og uttrykke behov. Vi øver på åpenhet for å skape tillit.

Priser samlivskurs og parterapi

En eller to kursledere/terapeuter?

Å møte en kvinnelig og en mannlig kursleder eller terapeut skaper god balanse overfor dere som par. Både du og din partner vil føle dere ivaretatt, sett og forstått. Sammen støtter vi dere i arbeidet mot varige forbedringer.

Hvis problemene har fått utvikle seg gjennom mange år til en akutt krise vil relasjonen trenge å gjennomgå en forvandlingsprosess. Dette krever innsats og modning fra deg og din partner. Finnes det vilje til å jobbe med parforholdet, kan selv fastgrodde atferdsmønstre endres over tid.

SPAR TID – BOOK 2 TERAPEUTER/KURSLEDERE

Det koster mer med 2 terapeuter/kursledere, men vår erfaring er at prosessen blir mer konsentrert og krever dermed færre møter. Gjennom regelmessig evaluering av prosessen, kan du og din partner ta stilling til hvor lenge dere ønsker vår oppfølging.

PRISER – GODT SAMLIV KURS OG PARTERAPI

Priser kurs og terapi