Hvis problemene gjennom mange år har fått utvikle seg til en akutt krise, vil et samlivskurs ikke være nok til å reparere parforholdet. Relasjonen vil trenge å gjennomgå en forvandlingsprosess, som krever innsats og modning fra deg og din partner. Finnes det vilje til å jobbe med parforholdet, kan selv fastgrodde atferdsmønstre endres over tid.

Å være en kvinnelig og en mannlig terapeut skaper bedre balanse overfor dere som par, både du og din partner vil føle dere ivaretatt. Parterapi erdessuten mer personlig enn et kurs; vi kan gå dypere inn i deres konkrete utfordringer, og støtte dere i arbeidet mot varige forandringer. Gjennom regelmessig evaluering av terapien, kan du og din partner ta stilling til hvor lenge dere ønsker vår oppfølging.

Velkommen til en uforpliktende samtale.

Ja takk, begge deler!  Det er mulig å kombinere kurs med parterapi.  Mange som går på kurs, finner ut at de vil ha individuell veiledning for å utvikle parforholdet videre.  Er dere er i krise, anbefaler vi imidlertid først terapi, og eventuelt å ta et kurs når terapien har pågått en tid.  Kontakt oss gjerne for en nærmere prat.

MYE STÅR PÅ SPILL

Antallet skilsmisser er høyt og stigende. Hele familien lider når samlivet går i stykker. Særlig betaler barna ofte en høy pris. Men også voksne lider. Samlivsbrudd fører gjerne til sterke følelsesmessige reaksjoner. Mange går gjennom perioder med sjalusi, fortvilelse og depresjon; opplevelser av svik og ensomhet. Skilsmisse er en kostbar affære for mange, og i tillegg er det lett å havne tilbake i et uheldig mønster med neste partner. Det kan derfor være verdt både tiden og pengene å søke hjelp for å få relasjonen på rett kjøl.

PRIS – PARTERAPI

En sesjon med parterapi varer 60 minutter, med mindre annet er avtalt. En terapitime på 60 minutter med to terapeuter koster kr 1.200. En ”dobbeltime” på 90 minutter koster kr 1.800. Våre terapitimer er fri for merverdiavgift.