Ingeborg Ramm Reber og Petter Forsberg er kolleger, og fullførte våren 2010 sin utdanning i Creative Couple Work i regi av The Center for Gender Psychology, London, og Norsk Institutt for Psykosyntese, Oslo*.

Ingeborg Ramm Reber er utdannet psykosyntese-terapeut fra HumaNova Psykosyntesskolan i Stockholm, og videre parterapeut – eller Creative CoupleWork Relationship Psychotherapist – som er hennes formelle tittel. Ingeborg har erfaring som terapeut for enkeltindivider, grupper og par. Hun har også jobbet som rekrutterer og holder work-shops i CV-skriving og intervjutrening. Ingeborg har også erfaring fra terapeutisk arbeid i Sør-Afrika, så hennes kulturelle og geografiske bredde favner vidt.

Petter Forsberg har grunnlag fra psykosyntese, og er utdannet coach fra Ericsson. Videre er han parterapeut – eller Creative CoupleWork Relationship Coach – som er hans formelle tittel. Petter har erfaring med å hjelpe både enkeltindivider og par. Han har er også jurist og har bevilling som advokat. Petter har interessert seg for psykologi så lenge han kan huske, og mener at både juss og psykologi handler om å finne gode løsninger for dem som er involvert.

Ingeborg og Petter tok sin utdannelse som parterapeuter på engelsk, og de tilbyr terapi også på engelsk. Ingeborg snakker også flytende fransk.